Poista Dubs-tilisi
Dubs Drive — tilin sulkeminen ja henkilötietojen poistaminen
Voit sulkea Dubs-tilisi pysyvästi ja poistaa henkilötietosi milloin tahansa. Tähän on kaksi tapaa sen mukaan, onko sovellus sinulla vielä käytössäsi.
Jos sinulla on sovellus
Avaa Dubs Drive ja siirry Profiili-välilehdelle.
Napauta Poista tili.
Vahvista. Tilisi suljetaan välittömästi ja sinut kirjataan ulos kaikilta laitteilta.
Jos sinulla ei ole enää sovellusta
Lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy@dubs.fi tiliisi liitetystä sähköpostiosoitteesta tai puhelinnumerosta – tai mainitse ne viestissäsi – ja käytä aiheena "Account deletion request" (Tilin poistopyyntö). Vahvistamme omistajuuden ja käsittelemme pyynnön 30 päivän kuluessa, ja lähetämme vahvistuksen sähköpostitse, kun se on tehty.
Mitä poistetaan
Tilin käyttöoikeus ja kirjautumistiedot (puhelinnumero, sähköposti, mahdolliset linkitetyt Google- tai Apple-kirjautumiset).
Profiilisi tiedot, profiilikuvasi, kansalaisuutesi ja sovellusasetuksesi.
Lataamasi kuva ajokortista.
Tallennetut maksutapatiedot, joita säilytettiin sovellusta varten.
Mitä säilytetään ja miksi
Tiedot tekemistäsi työvuoroista sekä niihin liittyvät palkka- ja laskutustiedot säilytetään tilisi sulkemisen jälkeen, koska Suomen kirjanpitolaki vaatii sitä – yleensä enintään kuusi vuotta. Näitä tietoja säilytetään ainoastaan lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi, eikä niitä käytetään mihinkään muuhun tarkoitukseen. Kaikki muut edellä mainitut tiedot poistetaan.
Katso tarkemmat tiedot siitä, mitä keräämme ja kuinka kauan säilytämme sitä, tietosuojaselosteestamme.
Yhteystiedot
Dubs Oy · Sienitie 16, 00760 Helsinki, Suomi
Tietosuoja: privacy@dubs.fi
